Vali Vahdettin ÖZCAN, “Ağaç Bayramı”na Katıldı

Vali Vahdettin Özcan İlçemizde Ağaç Bayramı Programına Katıldı.

Vali Vahdettin ÖZCAN 17 Nisan 2016 Pazar günü İlçemize bağlı Bereket Köyünde gerçekleştirilen Ağaç Bayramı programı çerçevesinde fidan dikim törenine katıldı.

Bu programda Vali Vahdettin ÖZCAN’ı Kaymakam Kemal BALABAN, Garnizon Komutanı Nihat ÇELEBİ, Belediye Başkanı Şakir KAYMAK, İl Genel Meclis Üyesi Dursun ÇİMEN, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail TEPEÇAM, Kurşunlu Bereket Köyü Muhtarı Ruhi AKDEMİR ve diğer yetkililer karşıladı.

Programda Vali Vahdettin ÖZCAN’a, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi ŞEKER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan YILDIZ, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa POTUKOĞLU, Daire Amirleri ve STK temsilcileri eşlik etti.

Program kapsamında köyde köy halkıyla bir araya gelen Vali Vahdettin ÖZCAN köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek sorunların çözülmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini belirtti. Vali Vahdettin ÖZCAN programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Başkan Şakir KAYMAK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu program kapsamında 550 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Benzer yazılar