Şehir İçi Yolcu Taşıma Seferleri Başladı

Belediyemiz tarafından alınan 2 adet midibüs şehir içinde seferlerine başladı.

Hafta içi sabah 07:30’da başlayan şehir içi seferler akşam saat 19:00’da sona eriyor.

Hafta içi her gün saat 07:30’da Çarşı Merkezinden kalkarak TOKİ ve dönüşte YİBO dahil olmak üzere tüm mahallere uğrayan otobüslerimiz Hastahane ve Sağlık Ocağına uğrayarak hastalara da hizmet veriyor.

Salı günleri ise saat başı tüm hatlara uğrayarak halkın pazar ihtiyacını karşıladıktan sonra evlerine rahatça uğramasını sağlayan otobüsler halkımızın şehir içi ulaşım noktasındaki ihtiyaçlarını karşılamış oluyor.

Hafta sonları ise sosyal faaliyetler ile Belediye Spor Kulübümüzün ihtiyaçları için kullanılan araçlar ile ilçemiz artık dış dünyaya daha kolay ulaşıyor.

Gerek halkımızın hizmetine sunulmuş olan şehir içi taşımacılığı; gerekse sosyal ve spor alanında sunulan bu büyük hizmetler halkımıza hayırlı olsun.

Benzer yazılar