Milletvekili Adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu’ndan Ziyaret

Ak parti Çankırı 1.sıra Milletvekili adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu bu gün öğle saatlerinde belediyemizi ziyaret etti.Belediye başkanımız Dt.Şakir Kaymak, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, İl Meclis Üyeleri Ruhi Şeker ve Dursun Çimen, Belediye meclis üyeleri, Ak parti yönetim kurulu üyeleri, Mahalle ve köy muhtarları ile halktan oluşan bir heyet belediye hizmet binası önünde samimi bir şekilde karşıladı.

Belediye Başkanımız Dt.Şakir Kaymak’ın çiçek vererek karşıladığı Milletvekili adayımıza ilçemize hoş geldin diyerek ev sahipliği yaptığı karşılama merasiminde vekil adayımız kendini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.Daha sonra belediyemizi ziyaret eden Muhammed Emin Akbaşoğlu belediye girişinde Ak Parti İlçe kadın kolları tarafından karşılandı.

Belediye meclis odasına geçen misafirlere karşılama konuşması yapan belediye başkanımız Dt.Şakir Kaymak konuşmasında Milletvekili adayımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine seçim çalışmalarında başarılar dileyip, birlik beraberlik içerisinde bir seçim ortamının ardından seçim sonrasına tekrar birlik içerisinde çalışma temennilerini sundu.

Ardından söz alan Muhammed Emin Akbaşoğlu ise İlçemde bana gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedikten sonra Allah’ın izniyle eğer bu görev bize nasip olursa bu kutlu görevi ilimizin hak ettiği yerlere gelmesi için devlet imkanlarından halkımızın daha fazla istifadesini sağlamak için tüm gücüyle çaba sarfedeceğini,bu konuda herkesle ortak çalışarak ilimize hizmet etmeye çalışacağını belirtti.

Yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından sayın Akbaşoğlu ilçemizden ayrıldı.

Benzer yazılar