Kurşunlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Açılışı Yapıldı

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı.

Törene Vali Yardımcısı Abdullah ARSLANER, Kaymakam Mehmet Fatih KOCA, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin AKBAŞOĞLU ve Hüseyin FİLİZ, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir KAYMAK ve diğer ilçe belediye başkanlarının yanı sıra parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, il ve ilçe kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesi Şabanözü ve Eldivan ilçelerinde bulunan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin hazırlamış olduğu gösteriler sergilendi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen program sonrasında açılış kurdelesi protokol tarafından kesilerek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü gezildi.

Benzer yazılar