Kurşunlu Belediyesi Tarafından İftar Programı Düzenlendi

Çarşı Merkezinde planlanan ve hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle Kurşunlu Belediyesi Düğün salonunda verilen iftar yemeğine, İl Başkanı Sn. Celal Kaman ve yönetimine Milletvekilimiz Sn. M. Emin Akbaşoğlu İş Adamı Sn. Alpay Ünal ve arkadaşlarına Adalet Bakanı Danışmanı Sn. Fahri Balcı İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Hacer Rukiye Yıldırım ve yönetimine Çankırı Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa Potukoğlu Çerkeş Belediye Başkanı Sn. Hasan Sopacı ve İlçe Başkanına Atkaracalar Belediye Başkanı Sn. Rıfat Altuntop Çardak Belediye Başkanı Sn. Osman Yılmaz Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım Esnaf Odası Başkanı Sn. Osman Karadeniz Damızlık Birliği Başkan’ı Sn. Ömer Cendek Ziraat Odası Başkanı Sn. Nejat Gamzeli Ilgaz İlçe Başkanı İsmail Akbak ve yönetimine İl Genel Meclis Üyelerine İşkur Müdür Yardımcısı Sn. Ali Solak Sağlık Sen Başkanı Tuna Dinç ve yönetimine İlçe Başkan’ımız İsmail Tepeçam ve yönetimine Kadın ve Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimlerine Belediye Meclis Üyelerimize Federasyon Başkanımız Veysel Kapukaya ve Yönetimine Muhtarlarımıza Dernek Başkanlarımıza Tüm İl ve İlçe Protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde iftarı bekleyen vatandaşlara önceden hazırlanmış ve paketlenmiş olanlar yemekler dağıtıldı.

Yemek sonrası konuşan Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, “Başta tüm aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyor ve Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı bu mübarek Ramazan ayının dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan mazlumların kurtuluşuna, insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim dedi.

Başkan Şakir Kaymak, “Dinimiz oruçluya iftar açtırmanın mükâfatı yüksek bir ibadet olduğunu emrediyor. Bu vesile ile her yıl düzenlediğimiz iftar programını bu yılda gerçekleştirdik. Şu an dağıtım yapan arkadaşlarımız, görevlilerimiz alanda hazır olan 2 binin üzerinde tabldotun tükendiğini söylediler. Buradan davetimize icabet eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor ismini unuttuğum tüm eş, dostlarımıza ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan halkımıza sonsuz şükranlarımı sunar İftar programımızın hazırlanmasında emeği geçen başta sponsorumuz Alpay Ünal Bey olmak üzere tüm Belediye Personeli ve Gençlerimize Teşekkür Ederim.” diye konuştu.

Benzer yazılar