Hemşerimiz Namık Uğurlu (Ankaralı Namık) Vefat Etti

39 yaşındaki Uğurlu, Kuzey Ankara TOKİ blokları 15.etapta 7.katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.

Olay yerine çağrılan ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğurlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

‘ANKARA’NIN BAĞLARI’ İLE TANINAN NAMIK UĞURLU KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise “Sazcı Namık”,”Ayarcı Namık” lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyümüz nüfusuna kayıtlıdır. 6 yaşına kadar Altındağ’da büyümüş ve 6’lı yaşlarda saz çalmaya başlamış ve o dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almıştır.

Ankaralı Namık özellikle “Arabada 5 evde 15”, Şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çık da Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, Oğlumun tabancası ve Ankara’nın Bağları parçaları ile müzik sevenlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

En son klibini kendi yönetmenliğinde çeken , köy halkının bizzat rol aldığı ve klibinde son zamanda ülkemizde yaşanan terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerimizi konu alan sanatçımız Namık Uğurlu bugün (19.10.2015) ikindi namazını müteakip Yeşilöz köyünde defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet,yakınlarına ve halkımıza baş sağlığı dileriz.

Kurşunlu Belediye Başkanlığı

Benzer yazılar