Çankırı Belediyesi’nden İlçemize Z Kütüphane

Çankırı Belediye Başkanı  İrfan DİNÇ İlçemiz’de bulunan Şehit Ekrem Aygen İlkokulu’na kütüphane yaptırdı.Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç , eşi Zeynep Perihan Dinç ( Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şube Başkanı) Belediye Başkanımız Şakir Kaymak , eşi Sibel Karanfildağı Kaymak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç , Kurşunlu’nun yeni dönemde hızla gelişeceğini belirterek ”Göreve seçilen Şakir Bey’in bu güzel ilçemize başarılı hizmetler vereceğinden şüphem yok”diye konuştu.
Eğitime önem verdiklerini hatırlatan Dinç,”Yavrularımızın geleceği bizim için önemli. Biz eğitim projelerimiz için ciddi bir bütçe ayırıp bu iş için bir ekip kurduk.Çankırı merkezde hizmet götürmediğimiz okul kalmadı. Bugün de Kurşunlu’daki yavrularımızı kütüphaneleri ile tanıştırdık”ifadelerini kullandı.
Kurşunlu Belediye Başkanımız Şakir Kaymak yaptığı konuşmada Yerel seçimlerde eğitim yatırımları için söz verdiklerini hatırlatarak desteklerinden dolayı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kütüphane açılışı yapıldı.Kütüphane içerisinde dört bilgisayar ile bir adet Projeksiyon (Yansıtıcı) da okula kazandırıldı.Teknik donanım ile birlikte 300 kitap da Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi tarafından okula bağışlandı.

Benzer yazılar