Belediyemiz Önderliğinde Kurşunlu Arıcıları Birleşti

Belediyemiz önderliğinde gerçekleşen ve Kurşunlu arıcılarının katıldığı toplantıdan sevindirici haber çıktı.Belediye başkanımız Dt.Şakir KAYMAK’ın özellikle ilgilenerek hazır bulunduğu toplantı 12/12/2014 günü belediyemizde gerçekleşti.

Tek çatı altında birleşerek Kurşunlu balını dünyaya tanıtarak balın üretiminden tüketimine kadar her alanda bal üreticilerimize yardımcı olmak,böylece bin bir çiçekten oluşan balımızı hakkettiği değere ulaştırmak amacıyla yapılan toplantıda alınan  birlik kurma kararı sayesinde piyasada çok miktarda sahte balın bulunduğu günümüzde bu ballar karşısında kalitesini ispatlamış, müşteriye her türlü bilgi ve belgeyle daha güvenilir bir şekilde ulaşmak amaçlanıyor.

Kurucular kurulunun seçilerek kuruluş aşamasına geçen Kurşunlu Bal Üreticileri Birliği çok yakında tüm kuruluş aşamalarını geçip kuruluş tamamlandığında ilçemizde arıcılarımızın en büyük problemlerinden biri çözülmüş olacak.Toplantıya katılan arıcılar birliğin kurulmasına bizzat önderlik yapan ve bir araya gelmelerine vesile olan Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK’a teşekkür ettiler.

Benzer yazılar