Başkan Şakir KAYMAK “Kendini Keşfet” Konulu Seminere Katıldı

Kurşunlu Belediye Başkanlığı Gençlik ve Etüt Merkezi tarafından organize edilen Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar’ın Katılımı İle Gerçekleştirilen “Kendini Keşfet” Konulu Seminer Düzenlendi.

Seminere; Kaymakam Kemal BALABAN, Belediye Başkanı Şakir KAYMAK, Emniyet Müdürü Tufan MENTEŞE, Yazı İşleri Müdürü Mustafa SÜNGER, Mal Müdürü Yüksel ENOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Ali Tufan TERCÜMAN, Kurum Amirleri, Öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Kaymakam Kemal BALABAN Kurşunlu Belediye Başkanlığı Gençlik ve Etüt Merkezi tarafından düzenlenen organizasyonda emeği geçen başka Belediye Başkanı Şakir KAYMAK olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program Kaymakam Eğitimci Yazar Onur YEŞİLÇAVDAR’a hediyelerini vererek, öğretmen ve öğrencilere katkılarından dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Benzer yazılar