Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Çankırı Tanıtım Günleri Başladı

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, Ankara Çankırılılar Vakfı ve Dernekler Federasyonu işbirliği ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 4 gün boyunca devam edecek olan, “Yarenler Diyarı” Çankırı İlimizin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı “2. Çankırı Tanıtım Günleri” 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı.

Kurşunlu’nun da yer aldığı tanıtım günlerinden Kurşunlu Belediyesi tarafından kurulan standa ilgi yoğundu. Yöresel Ürünler, Kültürel Faaliyetler, Turizm alanlarının ve daha bir çok ilçemize özgü özellikler standa ziyaretçilerin ilgisini ve beğenisi topladı.

Tanıtım günleri kapsamında T.B.M.M. Başkan’ı Sn. İsmail Kahraman, Orman Ve Su İşleri Bakanımız Sn. Veysel Eroğlu, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Sn. Faruk Özlü, Valimiz Sn. Vahdettin Özcan, Milletvekillerimiz Sn. M. Emin Akbaşoğlu ve Sn Hüseyin Filiz, İl Başkan’ımız Sn. Celal Kaman standımızı ziyaret ettiler.

Başkan Şakir Kaymak; “Çankırı Tanıtım Günlerinin ilk gününde uzaktan yakından gelerek standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür eder, tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı hafta sonu standımıza bekleriz” dedi.

Benzer yazılar