2. Etap TOKİ Konutlarında Sözleşme Zamanı

İlçemizde yapılmakta olan ve daha önce kuraları çekilerek sahipleri belli olan 2.Etap Toki Konutlarının sözleşmeleri bu ay içerisinde (01 Aralık 2015-31 Aralık 2015) tarihleri arasında ekteki resimde belirtilen tarihlerde Ziraat Bankası Kurşunlu Şubemizde imzalanacaktır.

Kurada çıkan konutların Blok numaralarına göre karışıklık ve kalabalığa meydan vermemek için ilgili tarihlerde  sözleşmeleri imzalanacak olup;belirtilen tarihte sözleşmeye gelmeyenler ise 31 Aralık tarihini beklemek zorunda kalacaklardır.

Sözleşme sırasında şube tarafından belge olarak İkametgah İlmuhaberi (Nüfus Müdürlüğünden) ve nüfus cüzdanı fotokopisi istenecek olup, kayıt sırasında tahsil edilen 1. peşinattan kalan para da tahsil edilecektir. Bu ücret konutun bulunduğu yer ve kata göre değişiklik göstermekle birlikte yaklaşık 4500-6500 TL arası değişmektedir.

Sözleşme sonrası satış sözleşmesi yapılmayarak boşta kalan konutlar TOKİ ile yüz yüze satış yöntemiyle satılacaktır.

Daha önce belediyemize isim yazdıran vatandaşlarımıza mesaj yoluyla, diğerlerine de ilan ve sitemiz aracılığıyla gelişmeler duyurulacaktır.

Halkımıza önemle duyurulur.

Benzer yazılar