19 Mayısı Şölen Havasında Kutladık

Bu yıl ki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tam bir şölen havasında kutlandı.

Her haliyle örnek kutlama programlarının yapıldığı törenlerden ilki Devrez Çayı Çukurca Köyü sınırlarında ki Mamu’da yapıldı. Belediyemiz tarafından her türlü alt yapısı hazırlanarak halkın kullanımına sunulan alanda kurulan voleybol sahasında voleybol karşılaşmalarıyla başlayan program çuval yarışı,yumurta taşıma yarışması,bayrak yarışı gibi etkinliklerle akşam saat 18:00’e kadar devam etti.

Akşam saat 19:30’da ise çarşı meydanında kurulan sahne ve alanda devam etti.Yerel sanatçı ve halk oyunlarının ardından yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.Ödül töreninin ardından sahne alan müzik grubu özellikle gençleri coşturdu.

Tüm şarkılara eşlik eden gençler en son söylenen oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendiler.Saat 22:45’de ise konukları başka bir sürpriz bekliyordu.Türk sineması nostalji kuşağında baş rollerini Adile NAŞİT, Münir ÖZKUL ve Şener ŞEN’in paylaştığı Gülen Gözler Kurşunlu’da ilk defa açık hava sineması olarak halka sunuldu.

Tüm yönleriyle örnek olan bu kutlama Kurşunlu Belediyesi, Kurşunlu Kaymakamlığı, Kurşunlu Gençlik Derneği ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünce düzenlendi. Halk tarafından büyük beğeni toplayan programda konuşan İlçe Kaymakamımız Vedat YILMAZ Kurşunlu tarihinde çok güzel bir ilkin yaşandığını belirterek başta belediyemiz olmak üzere tüm emek sarfedenleri kutlarken, Belediye başkanımız Şakir KAYMAK ise özellikle gençlere seslenerek sizler bana verdiğiniz çok çalışma ve başarılı olma sözünüzü tutuyorsunuz, bizler de karşılığında verdiğimiz sözleri tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz dedi.

Benzer yazılar